آنزیم های بیکری
گلوکوآمیلاز -بهبود رنگ پوسته طعم نان / افزایش تازگی و کیفیت محصولات منجم
همی سلولاز/زایلاناز افزایش جذب آب خمیر و بهبود خواص نانوایی آرد افزایش حجم و تحمل پذیری خمیر
گلوکزاکسیداز جایگزین اسید اسکوربیک و افزایش دهنده قدرت آرد و اصلاح شبکه گلوتن
لیپاز – جایگزین تخم مرغ، افزایش فومینگ تخم مرغ- حذف مصرف امولیسیفایرها –ویژه تولیدکنندگان تخم مرغ مایع /پودر ، کیک و کلوچه
سایر آنزیم ها:ملتوژنیک آمیلاز-ترانس گلوتامیناز-پروتئاز
رنگ های خوراکی سنتتیک وطبیعی
تارترازین – رنگ زعفرون / کارموزین – قرمز آلبالویی / پونسئو – قرمز گوجه ای/ تیتانیوم – پیگمنت سفید / کینولین – زرد لیمویی
سانست – نارنجی پرتقالی / برلیانت بلو- آبی تیره / پاپریکا – کارمین – لیکوپن – کارامل – تورمریک / کربن بلک – مشکی / کلروفیل و …
صمغ های غذایی
نشاسته، کربوکسی متیل سلولز، زانتان گام ، گوارگام ، صمغ عربی
انواع نگه دارنده های غذایی: بنزوات ، سدیم سیترات ، اسید سیتریک ، سوربات پتاسیم
انواع شیرین کننده های صنعتی: ساخارین، سوکرالوز،فروکتوز، آسپارتام، آس سولفام، گلوکوز و …
انواع اسانس های پودری و مایع خوراکی
جهت مشاوره رایگان وکسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش تماس بگیرید:
09123195136-09192028595-02188741213-02188741214
ادرس دفتر مرکزی: تهران میرعماد کوچه 8 پلاک 7
این آگهی در سایت بازارها www.bazarha.ir منتشر شده و نقل آن با ذکر منبع ، مجاز می باشد.بازارها با هفده سال سابقه بعنوان یکی از برترین سایت های نیازمندی در خدمت هموطنان عزیز جهت نشر آگهی های خرید و فروش کالا ، آگهی استخدام در تهران و شهرستان ها، کالاهای دست دوم ، فروش اتومبیل و املاک می باشد.توصیه می گردد جهت نمایش بهتر آگهی های خود در موتورهای جستجو ، آنان را بصورت مستمر تمدید نمایید.چنانچه هرگونه مشکلی در مورد نحوه کارکرد سایت داشته باشید لطفا با مراجعه به زبانه " از من بپرس" و یا سئوالات متداول ، پاسخ های مورد نظر را پیدا کنید